Prezentare Fischer Flowflex

Timp de 3 ani de zile expertii centrului de Research&Development de la Fischer au lucrat la o tehnologie care sa reduca rigiditatea placilor pe care se monteaza legaturile. Astfel s-a nascut Flowflex – the world’s first Skifahrwerk. Acest sistem permite distribuirea fortei in mod egal pe toata lungimea schiului, iar apoi direct in zapada. Flowflex ofera schiorului aderenta maxima in orice fel de zapada si aduce un plus de siguranta schiatului.

flowflex_schitaFischer Flowflex da posibilitatea schiului sa se arcuiasca complet, pentru prima data in istorie. Arcuirea este posibila printr-un sistem de placute de legatura si lagare orizontale. Claparii sunt mentinuti tot timpul pe centrul schiului datorita unui sistem inovator de lagare verticale. Un sistem de arcuri ajuta schiul sa revina la pozitia initiala dupa fiecare arcuire.

Multumita noului sistem Fischer Flowflex schiorul are contact permanent cu zapada si o aderenta sporita a muchiilor.

Tehnologia Fischer Flowflex este disponibila incepand cu anul 2005 si pentru urmatoarele modele de schi din gama Fischer:

Mai sus am prezentat doar o lista scurta de modele de schi fin gama Fischer ce beneficiaza de tehnologia revolutionara Flowflex.

flow_flex

Published by

Andrei

Co-fondator si manager la Wintermag.ro, cel mai mare magazin online de ski si snowboard din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *