Ultimele tendinte in materie de ochelari CASCO

Ochelarii de ski POWDER au un design atractiv si au fost ganditi pentru a fi folositi atat in combinatie cu seria de casti CASCO POWDER cat si cu alte casti. Modelul este unisex, si datorita unei rame subtiri si de calitate, acesta este foarte flexibil si rezistent, oferind in acelasi timp un excelent confort in timpul purtarii. Lentilele sunt duble si au un super invelis anti-ceata.

Banda de prindere de cap are in interior un start de silicon pentru o buna fixare. Ventilatia s-a realizat printr-un sistem cu 3 gauri in rama si 4 gauri in lentile. Este folosit de sportivi de top si freerideri datorita sistemului de reducere a cetii si de marire a perceptiei asupra exteriorului

Ochelarii de ski POWDER JR au un design atractiv si au fost ganditi pentru a fi folositi atat in combinatie cu seriile de casti CASCO pentru copii cat si cu alte casti. Modelul este unisex, si se se adreseaza atat copiilor cat si femeilor. Datorita unei rame subtiri si de calitate, modelul este foarte flexibil si rezistent, oferind in acelasi timp un excelent confort in timpul purtarii. Lentilele sunt duble si au un super invelis anti-ceata. Ventilatia s-a realizat printr-un sistem cu gauri in rama si 4 gauri in lentile.Ochelarii sunt ganditi pentru a se integra perfect cu castile CASCO din seria POWDER JR.

Ochelarii SP-AIRWOLF au un design sportiv, curat, care respecta cerintele legate de functionalitate. Ochelarii sunt unisex, si datorita unei rame subtiri si de calitate, acestia sunt foarte flexibili si rezistenti, oferind in acelasi timp un excelent confort in timpul purtarii. Lentilele sunt duble si au un super invelis anti-ceata. Banda de prindere de cap are in interior un start de silicon pentru o buna fixare. Ventilatia s-a realizat printr-un sistem cu 4 gauri in rama si 6 gauri in lentile. Modelul este folosit de sportivi de top si freerideri datorita sistemului de reducere a cetii si de marire a perceptiei asupra exteriorului. Ochelarii sunt ganditi pentru a se integra perfect cu castile CASCO din seria SP-AIRWOLF.

Ochelarii HIGH FLY sunt speciali, unisex, cu o singura lentila, care se pot folosi fie la sarituri cu skiurile, fie la ski/snowboard. Dezvoltati in urma colaborarii cu celebrul sportiv Adam Malysz. Datorita tehnologiei avansate de constructiei s-a obtinut o structura subtire si flexibila, oferind confort maxim in timpul purtarii. Ochelarii sunt ganditi sa pentru a se integra perfect cu castile CASCO SP-HIGH FLY, fiind folositi de multi sportivi de top, datorita sistemului de reducere a efectului de ceata si de marire a perceptiei asupra exteriorului.

Experienta bogata a sportivilor din sporturile Nordice a fost folosita la dezvoltarea liniei NORDIC, rezultand o pereche de ochelari multi-functionali , cu un design foarte modern. Aparatoarea care acopera toata fata, si care nu sta pe nas, permite reducerea efectului de ceata. Datorita benzii de prindere pe cap, adaptabila, se asigura o fixare foarte buna, confortul fiind garantat,chiar si in sporturile cele mai extreme. Printr-o balama externa aparatoarea poate fi rabatata in sus, avand rolul de protectie impotriva zapezii si a ploii. Revista “SKIsport Magazin” din Norvergia mentiona intr-un articol ca nu doar biatlonistii vor fi incantati de acest model ci si alti sportivi, pentru ca spre deosebire de alti ochelari nu se aburesc, iar lentilele ofera protectie atat la rafalele de zapada, cat si in conditii de frig si soare. Diferenta fata de modelele concurente de la alti producatori este evidenta. In pachet sunt incluse si 2 aparatori extra.

Ochelarii hibrizi 3 in 1, PROFILE , pot fi folositi in diverse sporturi, atat iarna cat si vara. Rama are in interior un invelis buretos, confortabil si ventilat, care poate fi foarte usor detasat. De asemenea banda elastica, care fixeaza ochelarii pe cap, este detasabila, putand fi astfel folositi ca si ochelari de soare. Se pot combina foarte usor atat cu castile CASCO de ski/snowboard cat si cu cele de ciclism Lentile sunt din policarbonat, rezistente la impact, si cu protectie UV. Totodata sunt acoperite si cu strat anticeata. Calitatea materialelor folosite, finisarea excelenta si pretul competitiv, ii pozitioneaza inaintea altor modele concurente. In pachet sunt incluse lentile de schimb si saculet de microfibra.

Sursa: www.xtrem.ro

Published by

Andrei

Co-fondator si manager la Wintermag.ro, cel mai mare magazin online de ski si snowboard din Romania.

One thought on “Ultimele tendinte in materie de ochelari CASCO”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *