Joining the Armada side, acum cu 30% mai ieftin

Continuam sa va ademenim cu promotii care mai de care mai interesante. Am adaugat de aproape o saptamana pe site produse de schi de la Armada din colectia trecuta, la preturi atractive, cu 30% mai mici. Reactiile nu s-au lasat asteptate, observand interesul vostru pentru aceste produse de o calitate exceptionala. Aici gasiti produsele Armada aflate la reducere: Colectia Armada.

In viitorul foarte apropiat vom veni in intampinarea apetitului vostru pentru Armada cu noua colectie, care va include schiuri, outwear si accesorii.

Si pentru ca Armada tocmai si-a facut aparitia pe site-ul nostru, merita sa le facem o prezentare.

Ce se intampla cand cei mai influenti freeskieri ai lumii stau impreuna la o bere si pun tara la cale? Se naste Armada! Armada nu mai este de mult o sugestie a ceea ce ar trebui sa fie o companie producatoare de schiuri, e chiar materializarea acelei sugestii!

Astazi, Armada se distribuie la nivel global in 36 de tari si personifica avangarda sportului: o companie controlata de rideri, obsedata de design si superioara din punct de vedere tehnologic.

Independenta noastra ne permite sa ne concentram asupra produsului, luand in catare un singur tel: acela de a ne asigura ca schiurile ce le producem vin intodeauna sa intampine nevoile unei echipe de elita care stie prea bine ce e bun si ce nu. Orice schior care pretinde excelenta, va pretinde neconditionat Armada.

Armada este o familie de rideri, artisti, designeri si ingineri, care nu numai ca au fortat limitele posibilului; le-au redefinit! … iar industria grabeste pasul pentru a ne prinde din urma.

We are Armada. We are what skiing will become!

Sursa: http://www.armadaskis.ro

Published by

Andrei

Co-fondator si manager la Wintermag.ro, cel mai mare magazin online de ski si snowboard din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *