Review la Zardoz NOTWax

Am fost duminica impreuna cu Ka si Ch la o scurta sesiune de schi in Predeal. Si pentru ca pe Wintermag.ro vindem ceara Zardoz NOTWax ne-am gandit sa o testam. Asa ca am luat un puc Zardoz NOTWax dupa noi si-am pornit la drum.

Ajunsi la Predeal, am facut mai intai o tura fara ceara, pe Cocos. Ka, rider infocat, a fost nevoit sa isi scoata placa din picioare pe portiunea dreapta, semn ca talpa lui si zapada nu se inteleg prea bine.

Jos, am executat echipamentele (schiurile si snowboardul) cu ceara de la Zardoz NOTWax. Aplicarea chiar e super rapida si comoda, a durat sub 5 minute sa dam 2 perechi de schiuri si o placa.

Am urcat apoi sus si la coborare am simtit diferenta. Alunecarea era mult mai buna, iar Ka nu a mai fost nevoit sa-si dea snowboardul jos pe Cocos, ceea ce inseamna ca i-a prins bine ceara.

Comparand cu ceara solida, performantele sunt mai slabe, insa apropiate. Totusi, judecand dupa simplitatea aplicarii, merita. Dupa o zi de coborari efectul era acelasi, schiurile alunecand la fel de bine. In descrierea de pe produs scrie ca ceara tine intre 1 si 3 zile. Deci ma astept ca si weekendul viitor sa am parte de aceleasi efecte “alunecoase” :)

Cred ca Zardoz NOTWax se potriveste de minune pentru cei ca mine, uituci si foarte ocupati, care uita sa-si duca schiurile la ceruit in timpul saptamanii si se trezesc vineri seara, inainte de plecarea la munte ca le-ar place sa alunece mai bine a doua zi. Deasemenea, Zardoz NOTWax isi face treaba pentru cei care vor un plus de viteza, aceia dintre voi care-si ceruiesc echipamentul de acasa si in varful partiei se gandesc ca ar fi uber cool sa alunece mai tare. Un aspect foarte tare e rapiditatea aplicarii si pachetul compact, perfect de bagat in buzunarul gecii de schi.

Published by

Andrei

Co-fondator si manager la Wintermag.ro, cel mai mare magazin online de ski si snowboard din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *