Camp freeride Ion Trandafir

Dupa o iarna luunga si cu destul de multa zapada, mai ales in partea a doua, ajungem incet incet in anotimpul care incepe cu ghiocei, floricele, soare, cald… Primavara.

Pentru ca imi doresc sa inteleg cat mai bine fenomenul sporturilor de iarna m-am hotarat ca in acest martie sa invat freeride. Si am decis ca daca tot e sa invat freeride, sa merg la cel mai bun dintre freeriderii mioritici, adica la Ion Trandafir. Voi merge impreuna cu prietenul meu CH in campul lui Trandafir de pe data de 23 martie. Asteptarile noastre sunt mari, dupa camp vrem sa facem si noi macar ce fac cei din filme :)

Pentru camp am testat asiduu schiurile oferite de prietenii nostrii de la Armada si cred ca m-am oprit la o pereche de Armada JJ, de 185cm (sau 175cm – inca nu-s hotarat).

Sunt doua aspecte pe care as vrea sa le subliniez in legatura cu acest camp. Unul ar fi motivul pentru care vreau sa il fac, si anume pentru a invata ceva care cel putin din exterior pare foarte interesant si pentru a fi cat mai aproape de cat mai multe ramuri ale sporturilor de iarna pentru a putea oferi impreuna cu echipa Wintermag.ro cele mai bune sfaturi in materie de echipament de schi.

Al doilea aspect pe care as vrea sa il mentionez ar fi ca mai exista locuri pentru cei interesati sa invete freeride. Locatia de desfasurare a campului va fi la alegere intre Sinaia, Balea si Bansko si costurile sunt din punctul meu de vedere foarte bune. Pentru mai multe informatii puteti sa vizitati pagina campului sau ii puteti scrie direct lui ion la adresa ionfreeride(la)yahoo(punct)com.

Published by

Andrei

Co-fondator si manager la Wintermag.ro, cel mai mare magazin online de ski si snowboard din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *