Demon Grunge Snowboard Bag

Demon Grunge Snowboard BagHusa Demon Grunge este facută special pentru snowboarduri de până la 170 cm lungime. Deşi e doar o husă, Demon Grunge poate fi o parte importantă a echipamentului tău de snowboard, care va rezista astfel pentru mai mult timp cu ajutorul ei. E perfectă pentru transportul plăcii până la hotelul la care stai sau chiar până la baza pârtiei. Materialul din care este făcută e impermeabil şi foarte rezistent la orice fel de agresiuni, aşa că placa ta va fi în siguranţă în coconul ei Demon Grunge.

Ca şi stil de purtare, aceasta poate fi luată pe umăr cu ajutorul unei curele detaşabile dar este de asemenea prevăzută şi cu mânere pentru a fi cărată cu uşurinţă în mână. Pe lângă placă, în husa Demon Grunge pot încăpea şi alte părţi ale echipamentului precum legături, o geacă, pantaloni de pârtie etc.

Husa Demon Grunge este în prezent la reducere, fiind disponibilă cu 15% mai puţin prin intermediul campaniei noastre “Ambalează-le! Genţi pentru echipamentul tău de iarnă cu 15% mai putin. Doar în această săptămână!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *