Începe echiparea cu Wintermag.ro!

Muulte Căciuli Armada cu 15% Mai Ieftine!

triple_beanie_limeLa Wintermag.ro dăm startul noului sezon şi aşteptăm cu nerăbdare căderea primului fulg. Aşa că ne facem încălzirea lansând prima promoţie la echipament din acest an: Reducere de 15% la căciulile Armada, dar numai până la sfârşitul acestei săptămâni!

Această promoţie este doar prima din sezonul 2010/2011 şi va fi urmată de un lung şir de discounturi la diverse articole necesare pentru formarea unui echipament întreg: manuşi, ochelari, accesorii, caşti, schiuri, călpari, haine etc.

Aşa că iarna asta fii cu ochii pe Wintermag şi poţi să-ţi faci un echipament complet la un preţ mai mult decât special. În plus, dacă vrei să ai parte de nişte discounturi secrete, atunci intră in gaşca Wintermag înscriindu-te la newsletterul nostru pentru a beneficia de preţuri ca între prieteni.

Pâna una alta, aruncă un ochi peste modele de căciuli Armada pe care le poti lua doar în această săptămână cu 15% mai puţin. Intră acum la –>Promoţia Săptămânii<– pentru lista completă a produselor cu discount şi ia-ţi căciulă nouă…doar nu vrei să apari pe pârtie cu aceeaşi căciulă de anul trecut!

cacilui Armada cu 15% reducere

One thought on “Începe echiparea cu Wintermag.ro!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *