Iarna asta vine cu noi produse si noi tehnologii

Marile firme producatoare de echipament de ski si snowboard se intrec in oferte si produse ce implementeaza tot felul de tehnologi menite sa faca timpul petrecut pe partii cat mai distractiv. Aici la Wintermag incercam sa aducem aceste tehnologi la un pret accesibil si pentru publicul din Romania.

NITRO, companie cu renume in lumea snowboardului, a adus pe piata un nou stil de legaturi pentru snowboard facute sa fie cat mai usoare si rezistente si cu un design si constructie cat mai simplista.

Raiden reprezinta tehnologia pro de la Nitro pentru freestyle. Principala caracteristica sunt:
-un disc de aluminiu micsorat ca dimensiune pentru a mari suprafata de amortizare din zona discului.
-strapurile legaturilor sunt intarite pe interior cu un cablu de otel care elimina sansele de rupere si intindere dar pastreaza flexibilitatea.
-talpa legaturii este fabricata din carbon sau fibra de sticla pentru a fi mult mai usoara si rezistenta si a avea amortizare maxima.
-Sistem de prindere ultrarapid si sigur pentru nu a pierde mult timp cand te echipezi.

 

 

 

Nitro situl oficial

 

 

 

 


BERN– specializati in accesorii si protectii. Castile de la Bern sunt caracterizate prin forma neobisnuita cu cozoroc, introdus de Seth Wescott, dublu medaliat olimpic. Din seria noua de casti se gasesc tot felul de caracteristici la diferite modele cum ar fi: una din cele mai usoare casti de pe piata cu captuseala interschimabila pentru vara si iarna, casti care sunt un mix intre snowboard si skateboard si pot fi folosite la ambele sporturi, casti din fibra de carbon pentru protectie maxima, etc.
http://www.youtube.com/watch?v=qhgEs1H5JxM

Dragon– renumiti pentru ochelarii produsi de ei, acoperind o gama de la ochelari de soare obisnuiti pana la ochelari pentru tot felul de sporturi inclusiv cele de iarna. Au introdus pentru zapada o tehnologie cu lentile interschimbabile pentru toate conditiile de lumina si mediu facand ochelarii lor mult mai eficienti din punct de vedere al costului, o pereche si cateva lentile acoperind toate situatiile.
http://www.youtube.com/watch?v=-jsgjilQ5kA

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *