Recomandari snowboard pentru toate nivelurile de pregatire

 

Incepator: In primul rand haine bune, casca, booti confortabili si caldurosi, manusi impermeabile si groase.
Snowboardul trebuie sa fie un pic mai mic si cat mai flexibil pentru ca vei invata in primul rand sa iei curbele. Snowboard mai mic si flexibil inseamna control mai bun in general la viteze mici. Despre ce dimensiuni ar trebui sa aiba snowoardul gasesti mai multe informatii in acest articol:”Cum sa-ti alegi snowboardul
Protectiile nu trebuie neglijate, cu cati bani dai pe cateva zile pe partie te poti blinda din cap pana in picioare si asta iti va da increderea necesara sa progresezi pentru ca vei sti ca esti mai in siguranta.
Recomandare la un buget mai mic este :Placa cu legaturi si booti.
Este mai bine sa investesti putin mai mult in booti deoarece confortul si controlul pe care il simti de la o pereche de booti de calitate se simte la orice nivel te-ai afla.
Casca Demon si protectiile principale ar fi: masca, protectie de spate si pantaloni de protectie. De asemena si o pereche de manusi Fischer.

 

 

Fischer Delic gloves <—————>   M4 Statement + Rage ML Bindings

 

 

Forum Fastplant 2011 Booti <——————>Demon Shell Silver Helmet

 

 

 

Demon Face Guard Mask <—————–>Demon lower back protector

 

 

 

Demon flex Force pro short Men

 

 

Nivel avansat: Modificarile pe care ar trebui sa le ai de la nivelul incepator la nivelul mediu sunt in conformitate cu stilul pe care il abordezi.
Daca vrei sa faci trickuri iti vor trebui o placa cat mai flexibila, twinhead. Pozitionarea legaturilor trebuie sa fie putin mai departata pentru a pastra centrul de greutate cat mai jos si pe mijlocul snowboardului. Legaturile trebuie sa aiba un sistem bun de amortizare cu unghiuri setate +/-. Placa trebuie sa aiba o forma a talpii in functie de ce vrei sa faci adica pentru railuri sau sarituri iti va trebui un chamber reverse sau traditional.
In acest stil au aparut tot felul de tehnologii care te ajuta sa faci performanta si care merita descoperite pe rand.
Daca iti place sa te dai pe powder si sa ai o senzatie asemanatare surfului, iti va trebui o placa wide de preferat cu reverse chamber si o pozitionare a legaturilor pe partea din spate pentru ca nasul placii sa iasa intotdeauna din zapada.
Daca iti place sa cobori in viteza cat mai mare, recomdarea este sa treci la un alt nivel, adica o placa alpine hard. Aceasta este mult mai lunga, mai rigida si mai subtire pentru o viteza si stabilitate ridicata. Va trebui sa-ti cumperi si o pereche de booti hard de snowboard care sunt similari cu o pereche de clapari de ski, diferenta fiind pozitionarea punctelor de presiune.

Ca sugestie recomand un echipament pentru trick-uri: snowboard, legaturi, booti , ochelari.

 

Nitro Haze snowboard 2011 <——————-> Nitro Reverb TLS

 

 

 

Nitro RIden Strike <——————-> Dragon Mythical wizard- Ion

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *