Reduceri in aceasta saptamana la Wintermag

         In aceasta saptamana am decis sa facem o fapta buna si sa ne apucam de reduceri. Am ales cunoscutul brand Armada la care oferim o reducere de 15%.

         Armada este o companie fondata in 2002 de catre o echipa de skiori profesionisiti in frunte cu multiplul campion al Winter X Games Tanner Hall si fotograful profesionist Chris O’Connell. Imaginea lor este reprezentata in prezent de unii dintre cei mai apreciati rideri profesionisti, avand sediul in California si prezenta pe piata in 40 de tari din toata lumea.

http://www.youtube.com/watch?v=Bjm3ZA9hmeE

 

         Voi incepe prin a prezenta colectia de manusi de la Armada. Conceptul este realizat de rideri iar materialele si tehnologia de profesionisti in domeniu. Caracteristicile generale ale manusilor sunt:

  •       In primul rand tehnologia Lazy Fingers care iti lasa degetele sa stea cat mai natural posibil. Manusile sunt un pic curbate spre intrerior iar degetele stau foarte relaxate.
  •       Un alt aspect este Silly print-ul ce imbina un imprimeu obisnuit cu silicon, pentru a avea un grip mai bun si pentru a proteja imprimeul de uzura si manusa de umezeala, Silly print-ul actionand ca o bariera impotriva apei si zapezii.
  •       Impermeablitatea si pastrarea caldurii este realizata prin tehnologia Microfleece care da interiorului manusii o captusala mai densa prin microfibre care nu lasa posibilitatea transferului de temperatura in exterior sau interior si nici a vantului sau a apei. Aceasta tehnologie este folosita la cel mai inalt nivel in crearea manusilor Armada Rumble Mitt care au o densitate de 10 ori mai mare decat o manusa obisnuita.
  •       Pentru ca zapada sa nu ramana pe manusa si sa inghete in timp cei de la Armada folosesc o piele speciala proiectata in Japonia pentru exteriorul manusilor, conceputa sa fie rezistenta la frig, umezeala si uzura numita LTD Leather, iar ca alternativa folosesc diferiti derivati de neopren.
  •       De asemenea manusile au si un sistem de fixare pe incheietura mainii care este foarte etans dar si foarte confortabil.
  •       Insertiile HIPORA sunt o alta tehnologie folosita in interiorul manusilor, aceasta ajutand la aerisire si mentinerea caldurii. Exista 3 straturi, primul fiind alcatuit din micropori care creeaza izolatia cu exteriorul iar ceilalti doi retin umezeala mainii si o impiedica si fie absorbita din nou de piele.

Armada Triple Gloves Lime

Armada Cramps Lavender
Armada Inverse Gloves Armada Rumble Mitt-Orange
Armada Rumble Mitt – Blood Armada Riot Glove- Lavender

         Totusi pe langa toate aceste aspecte tehnice in care utilitatea este pe primul loc mai este de luat in considerare si partea de fashion si look al riderului, nu numai pe partie dar si prin oras. Armada produce de asemenea si tot felul de accesorii pentru rideri care vor sa exprime ceva prin look-ul lor. La Wintermag avem de exemplu o serie de caciuli de diferite tipuri, forme si care de care mai funky. Ele isi pastreaza bineinteles si partea lor utila adica sa tina de cald si sa te protejeze de vant sau zapada.

Armada Branded Bandana-Lime Armada Delerium Bandana White Armada Roll Beanie Armada Check-Ear Flap Beanie
Armada Trike Beanie
 

Armada Everyday Orange

Armada Triple Lime Armada  Everyday -Lavander Armada Granite -Lime Armada Canyon-Orange
Armada Granite- Cobalt Armada Fuzer- Lime Armada Corp Orange Armada Prop-White Armada Stocker- Lime

         De asemenea mai avem si alte produse Armade pe site-ul nostru la reducere de 15% dar va voi lasa sa le descoperiti singuri :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *