Reduceri la produsele Columbia

In aceasta saptamana avem reducere de 15% la toate produsele Columbia. Daca nu stiti prea multe despre ele voi incerca eu sa va explic principalele caracteristici ale produselor aflate la promotie.

Columbia Sportswear este o firma producatoare de haine, incaltaminte, echipament de camping, haine si echipament pentru ski sau snowboard, cat si pentru conditii meteo mai aspre. In 2001 a reusit sa fie firma cu cele mai mari vanzari la articole de ski din America. In prezent se remarca prin patentarea unor tehnologii proprii cum ar fi: OMNI-TECH® , OMNI-SHADE® , OMNI-SHIELD™ , OMNI-DRY® , OMNI-FREEZE™ , TECHLITE™ OMNI-GRIP® , OMNI-HEAT™ . Va voi prezenta pe scurt cateva din produsele ce au incorporate aceste tehnologii:

  • Omni-Heat™ oferă cu 20% mai multă căldură decât o căptuşeală obişnuită. Respiră şi reglează temperatura, astfel încât să nu te încălzeşti prea tare. Aceasta deoarece este realizat cu un model punctat cu argint, care în prezent aşteaptă să fie brevetat şi care reflectă căldura astfel încât ajunge înapoi la tine. Nu ai altceva de făcut decât să porţi această îmbrăcăminte. Mai multe informatii gasiti in prezentarea de pe situl oficial Columbia
  • OMNI-TECH® inseamna protecţie maximă, impermeabilă, care lasă pielea să respire şi împiedică elementele din exterior să pătrundă înăuntru, permiţând în acelaşi timp eliminarea umidităţii de la suprafaţa pielii. Produsele Omni-Tech® de la Columbia Sportswear oferă protecţie impermeabilă premium, care lasă pielea să respire, împiedicând elementele din exterior să pătrundă înăuntru şi permiţând în acelaşi timp umidităţii să se evapore de pe suprafaţa pielii. Membranele microporoase împiedică pătrunderea apei în ţesătură, permiţând în acelaşi timp eliminarea transpiraţiei, astfel încât pielea ta să rămână uscată. Primul strat de protecţie al tehnologiei Omni-Tech este Omni-Shield®, care împiedică cea mai mare parte a apei să intre în contact cu straturile interioare. Apoi, o membrană microporoasă reprezintă principalul şi cel mai impenetrabil strat de protecţie, blocând în totalitate pătrunderea moleculelor de apă în ţesătură. Membranele Omni-Tech sunt 100% permeabile la aer, ceea ce permite eliminarea vaporilor. Această capacitate superioară, prin care pielea respiră, îţi permite să-ţi păstrezi pielea uscată. În sfârşit, materialele utilizate la căptuşeală protejează membrana Omni-Tech de dedesubt, adăugând în acelaşi timp proprietăţi de eliminare a umidităţii. Impermeabil. Lasă pielea să respire. Garantat.
  • OMNI-SHIELD™ este o barieră împotriva apei şi petelor, care rezistă la ploaia uşoară şi la pete, astfel încât vei rămâne curat şi protejat. Omni-shield oferă protecţie în exterior, acolo unde o aştepţi mai puţin, dar ai mai multă nevoie. Acest material căptuşit împiedică absorbţia tuturor lichidelor sub 77ºC în fire şi pătarea materialului (fără a afecta modul în care este simţit materialul). De asemenea, materialul însuşi se va usca de 3-5 ori mai rapid decât un material netratat, fără a reţine umiditatea, aşa cum fac materialele obişnuite, ceea ce înseamnă că rămâne uşor chiar şi atunci când este ud. Utilizată la îmbrăcăminte sport şi la încălţăminte, unde rezistenţa la apă şi protecţia împotriva petelor sunt importante pentru a proteja faţă de diferite elemente, Omni-Shield te ajută să fii pregătit chiar şi atunci când nu eşti.

De asemena mai avem si o serie de accesorii ce pot fi purtate nu numai pe partie dar si in oras, pe care le puteti vedea accesand situl Wintermag.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *