Clapari Atomic mai accesibili cu 25%

In aceasta saptamana avem reducere la Wintermag de 25% la toate produsele Atomic si NorthFace. Cum pe la sfarsitul sezonului realizezi cam ce iti mai trebuie in materie de echipament, sau ce trebuie deja schimbat, ne-am gandit sa te ajutam si sa oferim aceasta promotie.

http://www.youtube.com/watch?v=-pq6S-x9ASg

 

ATOMIC este o companie de top cu experienta de peste 50 de ani in producerea si distribuirea de echipament de ski. In 2009 si 2010 ATOMIC a reusit sa aiba sportivi ce cu ajutorul echipamentelor de la Atomic au reusit sa obtina 20 de cupe mondiale si 7 medalii olimpice la diferite discipline, fiind brandul dominant la fiecare campionat si concurs din ultimii ani. De asemenea campionul mondial Carlos Janka si medaliatul cu argint Benni Raich fac parte din echipa Atomic, pe langa care se mai numara skiori de top ca Erik Guay, John Kucera, Daniel Albrecht, Natko Zrncic-Dim, Marlies Schild, Lara Gut, Kathrin Zettel si multi altii. Unul dintre cei mai buni skiori de freestyle din lume Chris Benchetler a colaborat cu Atomic pentru producerea unui echipament revolutionar customizat special pentru el. Cu vanzari de peste 1.5 miliarde de euro anual, Atomic incearca sa gaseasca cele mai bune tehnologii disponibile si cele mai bune materiale pentru a asigura un echipament cat mai puternic pe piata si in competitii.

 

Claparii Atomic:

Acestia sunt impartiti in mai multe categorii in functie de nivelul pe care il ai ca skior.

Atomic B 60 Atomic B 50 Atomic B 80

B Tech: Aceasta este o tehnologie cu foarte mare succesc pe piata datorita spatiului generos pe care claparul il acorda degetelor. Spatiul de 104mm din zona degetelor ofera confortul necesar pentru cei ce skiaza mai mult de placere, forma talpii acestui clapar fiind considerata una dintre cele mai anatomice forme de pe piata. Numarul din dreptul numelui indica flex indexul claparului.

Hawx 90 Hawx 90 Rust Hawx 120

Hawx: Este un stil de clapar ce combina performata si confortul mai ridicat pentru un clapar de viteza. Sistemul Dual Molding face ca acesti clapari sa functioneze foarte usor si atunci cand skiezi dar si atunci cand mergi. Toti claparii hawx sunt echipati cu sistem de locatie Recco pentru cazurile cand esti ingropat intr-o avalansa. Antena care se afla in clapar poate fi localizata de peste 600 de organizatii de salvare montana din intreaga lume.

 

M-Tech 70 M-Tech 110

M-tech: este de asemenea o tehnologie bazata pe confortul piciorului in clapar. Spatiul pentru picior este cu 30% mai generos decat la o pereche de clapari clasici. Cu o latime de 102 mm si sistem Adaptive Fit creat special pentru a se mula pe talpa si forma piciorului acesti clapari ofera un confort maxim fara sa piarda din controlul necesar ajutat si de flexul ridicat.

 

Burner 90 a fost special creat pentru schiorii all-maountain. Noul sasiu Enduro imbunatateste aderenta pe marginile schiurilor mai late printr-o adaugare de 5mm, reducand astfel si din efortul schiorului de a controla schiul si de a avea un control mai mare.

 

 

 

Genti Atomic :

Acuma daca chiar vrei sa fi asortat cei de la Atomic au facut o serie de genti sau rucsaci speciali pentru claparii prezentati mai sus, iar pe Wintermag in aceasta saptamana toate sunt cu 25% mai ieftine. Iti poti achizitiona o geanta speciala pentru booti si casaca: Atomic Race Bootbag, o geanta sport incapatoare cu volum de 64 de litrii pentru toate accesoriile necesare la munte: Atomic Race Sportbag, sau un rucsac comod si incapator care este dotat pana si cu un compartiment special pentru laptop: Atomic Race Backpack.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *