Bâlea Whope 2011 – împrieteneala de primăvară

După o iarnă ca-n povești terminată neasteptat cu super weekendul de săptămâna trecută, iată că vine încă un motiv să ieșim la zăpadă: Bâlea Whope. Anul trecut a ieșit o treabă foarte foarte mișto, 3 zile de zăpadă, distracție, dat, filmări, o împrieteneală între skieri și borderi sub binecunoscuta marcă skierii iubește borderii!

WHOPE – În mitologia indienilor Sioux, Whope este zeița păcii și soția vântului de sud. Când ea a vizitat pentru prima oară pământul a dăruit popoarelor Teton o pipă ca simbol al bunei înțelegeri.

Bâlea – locul legendar unde schiorii și boarderii nu sunt decat niste puncte minuscule într-o mare albă.

1 Mai – ziua muncii, care anul ăsta pică într-o duminica (sic!).

Evenimentul va fi sprijinit ca si anul trecut de Armada și de subsemnații, aka Wintermag.ro. Prognoza se prezintă cât se poate de bine, cu zăpezi de peste 1m, deci avem toate speranțele că va fi un eveniment la fel de fain precum anul trecut.

Masa și dansul se vor întampla la Cabana Paltinu, unde, dacă sunteți în zonă între 28.04 și 1.05, vă așteptăm cu drag. Tot în acest weekend va avea loc si concursul de Freeride Challenge 2011, unde îi vom putea admira pe cei mai buni dintre freeriderii și freeriderițele noastre.

Iată cam cum a fost anul trecut Bâlea Whope:

 

Published by

Andrei

Co-fondator si manager la Wintermag.ro, cel mai mare magazin online de ski si snowboard din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *