Snow Fest

La sfarsitul lunii martie (24-31 martie) se organizeaza o mega petrecere pe partie in Franta.
Inaltime maxima: 3600m, 102 partii, 225 Km…. dimensiunile perfecte pentru orice iubitor de schi sau snowboard, peste care se mai adauga 2 concerte: Vita de vie si Hazard, plus bonus 3 dj: Dj pagal, CDj, Jaheyo.

Pachetul include cazare in apartamente de 4/6 persoane, skipass de 6 zile, acces la piscina, acces la toate concertele si party-urile organizate si costa 265 de euro/ persoana.

Transportul costa:

100 euro/ pers din Cluj-Napoca
90 euro/ pers din Timisoara,
120 euro/pers din Bucuresti

Ce s-a intamplat anul trecut?

Ideea de Snow Fest a venit din spiritul tineresc de aventura si din dorinta de a imbina doua idei de vacanta: activitatile sportive de iarna (ski, snowboard) si petrecerile si concertele ocazionale.

De aici reteta a fost destul de simpla: 7 zile de snow & sun + 3 partyuri (Dj Jaheyo, Dj Cdj) + 3 concerte (Suie Paparude, Adam Freelan, Nico de Transilvania) = Snow Fest 2011.

Punctele culminante ale evenimentului au fost concertele Suie Paparude si Adam Freeland, unde atmosfera si muzica i-au distrat atat pe romani cat si pe englezii, polonezii si francezii prezenti in statiune, deci mega PETRECERE!

De asemenea s-au organizat 2 partyuri outdoor la Pano Bar, celebrul après ski, care prin pozitionarea ideala pe marginea unui versant la 2600 de metri altitudine, ofera o panorama idilica.

Fiind unul dintre primele evenimente de genul acesta organizat de romani pentru romani, si cu siguranta primul eveniment de acest fel din statiunea Les 2 Alpes. Snow Fest 2011 si cei 200 de participanti au fost un start-up perfect pentru un viitor frumos!

Mai multe informatii pe www.snow-fest.ro

[vsw id=”VzatvTdV2SM” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *