Concurs “Niciodată singur” – BCA, Wintermag.ro și Derdelus.ro

Concurs BCA Wintermag Derdelus - Niciodata singur

Venirea primăverii înseamnă pentru pasionați începutul sezonului de ture de primăvară. Pentru a încuraja un fenomenul, am gândit, împreună cu derdelus.ro și Backcountry Access un concurs tematic. Ce e de facut? Simplu. Trebuie doar să scotociți în cutiuța cu amintiri și să ne dați un material care să conțină detalii despre o tură pe schiuri sau snowboard. Pe unde v-ați dat, cu cine, impresii și mai ales ce a însemnat factorul siguranță pentru voi.

Materialele create (text, poze, filme, track-uri GPS) trebuie făcute pachet și trimise prietenilor noștri de la derdeluș pe adresa echipa@derdelus.ro. Cel mai important e să se iasă cât mai bine schițat “zâmbetul de la finalul coborârii”, sentimentul unei coborâri memorabile.

Mod de desfasurare

  1. în perioada 19-26 martie se primesc (echipa@derdelus.ro) și se publică articolele pe sistemul “primul venit, primul publicat”
  2. 26-30 martie se desfășoară votul public. Vom utiliza un sistem de vot independent.
  3. 30 martie ora 23:00 se încheie perioada de votare. Primii trei clasați vor fi jurizați de un juriu format din urmatorii: Bogdan Coman si Alex Borșan (derdelus.ro), Andrei Blaj (wintermag.ro)
  4. 31 martie ora 16:00 se anunta clasamentul final

Premii

Mult succes tuturor participanților și la cât mai multe povesti mișto după acest concurs!
Aici găsiți linkul către pagina oficială a concursului, pe derdelus.ro.

 

Backcountry Access (pe scurt BCA) este lider al segmentului avalanche safety în SUA. Cu o gamă care acoperă principalele categorii de produse disponibile pe piață (echipamente DVA, rucsaci de tip airbag, kit-uri de studiere a zapezii), BCA s-a impus ca una dintre puținele mărci de profil care acordă o importanță deosebită educației și evalurării riscului. Tranceiverele din gama Tracker produse de BCA au unul dintre cei mai mici timpi de identificare a victimei și o calitate deosebită a semnalului.

Derdelus.ro este unul dintre site-urile de referinta în schi din Romania, cu nume grele în spate precum Bogdan Coman, Alex Borșan, Bogdan Boja (aka bubulu).

Wintermag.ro este cel mai important magazin online dedicat sporturilor de iarnă din Romania. Produsele comercializate acoperă întreaga gamă de produse specifice și cele mai importante branduri disponibile pe piața din Romania. Wintermag.ro se remarcă prin atenția deosebită acordată relației cu clientul (politică de returnare prietenoasă, livrări ieftine și rapide în toată România) și prin calitatea produselor comercializate.

Published by

Andrei

Co-fondator si manager la Wintermag.ro, cel mai mare magazin online de ski si snowboard din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *