Dragon DX Skullcandy goggles – Review

Acest pachet este dedicat acelora pentru care buna dispoziţie este la fel de importantă ca siguranţa şi confortul. Daca si tu le preferi pe amandoua, atunci acesta ar putrea fi best buy-ul sezonului.

Pachetul contine:

Ochelari Dragon DX + lentile de schimb pentru ceata

– fit mediu

– strap detasabil

– strat de spuma dublu la interior

– 100% UV protection

– sistem de ventilatie

– lentile de schimb realizate din acelasi material folosit la castile astronautiolor de la NASA

Casti Skullcandy

– bass puternic

– lungimea firului: 1.22 cm

– mufa de 3.5 mm gold coated

– handsfree

– butoane pentru controlarea player-ului

– brate ajustabile

 

Mai pe larg:

Gogglesii Dragon DX vin echipati cu lentile S3 Red Ion, dar gasim in pachet si unele de schimb (Amber) pentru ceata. Strapul este detasabil, iar fitul este mediu.

Materiale folosite: sunt realizati din poliuretan, iar in zona superioara au un strat dublu de spuma pentru confort sporit si respirabilitate mai buna. Dragon DX sunt niste ochelari speciali si asta nu pentru ca ar veni la pachet cu alte 2 produse drept bonus. Lentilele S3 au fost proiectate de catre inginerii NASA, materialul din care este realizat stratul anti-ceata fiind folosit si la castile astronautilor (super durabil).

 

 

 

 

 

 

Castile Skullcandy au un bass puternic, iar mufa de 3.5 mm este gold coated. Firul este suficient de lung cat sa tii iPod-ul in orice buzunar ti-ar fi pe plac (1.22cm) si este acoperit de un material (nu plastic/cauciuc) impermeabil si rezistent. Pe fir gasesti butoane de control pentru playerul audio si handsfree-ul. Am ramas placut impresionati de calitatea convorbirii la handsfree: clar, tare si fara intreruperi.

 

 

 

 

 

 

 

In functie de marimea capului/caciulii poti regla dimensiunea castilor, intrucat bratele sunt ajustabile. Partea interioara a castilor este cauciucata, astfel ca, nu numai ca nu vor aluneca, dar vor fi si destul de comode. Difuzoarele sunt acoperite o parte din piele, o parte dintr-un material fin si placut la atingere.

 

 

 

 

 

 

 

Bottom line:

+ lentile anti-ceata de calitate superioara

+ pret promotional pentru pachet

+ calitate audio buna

+ handsfree mai mult decat decent

+ firul castilor este foarte rezistent

 

– culoarea: albul murdareste usor si poate fi un adevarat pain in the ass pentru obsesiv-compulsivi. Pentru ceilalti oameni, pur si simplu, se poate curata.

 

Pachetul se gaseste in oferta Wintermag la pret promotional.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *