Ochelari de snow pentru orice gadget lover

Nu-i asa ca ti-ar placea niste ochelari care sa-ti spuna cu ce viteza te dai? Sau cat de sus sari? Sau sa-ti arate care punct de pe harta esti tu?

Baietii de la Recon Instruments au rezolvat problema tuturor dorintelor de mai sus si au inventat un gadget care sa fie cel mai bun prieten al tau de pe partie. Dispozitivul se monteaza pe gogglesi compabili si afiseaza urmatoarele informatii:

– altitudine

– distanta

– ceas

– temperatura

– inaltimea sariturilor

– coordonate GPS

– buddy tracking – daca ai prieteni care folosesc acelasi sistem Recon, poti vedea in timp real unde se afla

– conectivitate cu telefonul – raspunzi la mesaje si apeluri

– muzica – controlezi music player-ul smartphone-ului

 

Cum vezi toate informatiile acestea: Recon-ul are un display LCD care se asaza chiar in coltul de jos al lentilei drepte, insa poate fi ajustat astfel incat sa beneficiezi de best viewing experience. In partea stanga a ochelarului se monteaza bateria si receiverul GPS.

Cum controlezi toate functiile: cu o telecomanda 4-way D-pad care poate fi montata pe strap-ul ochelarului, la incheietura mainii, pe brat sau oriunde altundeva …

Software:

Recon HQ Software este un soft free (versiune pentru Pc sau Mac) dezvoltat de cei de la Recon pentru transferul si analiza datelor obtinute cu ajutorul device-ului. Exista si o aplicatie pentru smartphone, deocamdata doar pentru Android, cu ajutorul careia poti raspunde la apeluri sau scrie mesaje in timpul turei, poti controla music player-ului, iar odata ce ai terminat tura poti vedea intreg traseul pe Google Maps. Momentan, Recon Instruments lucreaza si la o aplicatie pentru iPhone care va fi lansata in sezonul 2012-2013.

 

De unde il cumparam si la ce pret :)

Device-ul va intra in stocul Wintermag incepand cu luna noiembrie, la fel si gogglesii compatibili.

 

2 thoughts on “Ochelari de snow pentru orice gadget lover”

  1. Salut Raul! Am decis sa nu mai aducem acesti ochelari din cauza pretului lor foarte mare. Ajungeau la ~600 euro perechea (ochelari + sistemul Recon). Te-ar interesa in continuare ochelarii la acest pret?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *