27 de medalii pentru patinatorii de la Corona Braşov

campioni_patinaj_viteza_brasov_1359971041Recent, în perioada 24-27 ianuarie, la Inzell, în Germania, au avut loc Campionatele Naţionale de patinaj viteză. Cel mai medaliat club dintre toate cele care au participat a fost ASC Corona 2010 Braşov, care a reuşit să obţină un total impresionant, de 27 de medalii.

Antrenorul Bogdan Stănescu a adus la poalele Tâmpei această salbă de medalii, utilizând un efectiv format din.. doar trei sportivi.

Mocanu Adrian, de doar 16 ani, a obtinut 3 medalii de argint in intrecerile seniorilor si 8 medalii de aur in intrecerile juniorilor.

Popa Cristian, tot de 16 ani, a concurat doar la juniori unde a obtinut 8 medalii de bronz.

Tânara Mihaela Hogas, de doar 14 ani, a reusit sa se claseze de 3 ori pe locul 2, pe langa cele 3 medalii de argint obtinand si 5 medalii de bronz.

Din nefericire, infrastructura specifică unui sport cum este patinajul viteză este aproape inexistentă în România, aşa că forul de specialitate a luat decizia de a organiza competiţia naţională peste hotare. Următoarea provocare pentru patinatorii de viteză de la ASC Corona 2010 Braşov o reprezintă Campionatele Naţionale de short-track, pentru seniori, juniori şi copii, care se vor desfăşura la Cârţa, în intervalul 27-31 martie 2013.

foto: Ciprian Jurubescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *