Al doilea meci consecutiv fără gol pentru hocheiştii noştri

hokezAstă-seară, la Tychy, în Polonia, echipa naţională de hochei pe gheaţă a României a susţinut cel de-al doilea meci în cadrul turneului amical Euro Ice Hockey Challenge.

Din nefericire, rezultatul jocului disputat în compania naţionalei ţării gazdă nu este unul prea fericit. Polonia ne-a administrat un usturător 10-0, acesta fiind al doilea joc consecutiv pentru hocheiştii români, fără gol marcat. Ieri, ei au cedat cu 7-0 în uvertura turneului, contra naţionalei maghiare.

În ultima vreme, România a reuşit contraperformanţa de a nu marca în 6 din cele 8 partide disputate, incluzând aici turneul preolimpic de la Nikko, din Japonia, desfăşurat în noiembrie 2012, turneul amical din luna decembrie a anului trecut de la Miercurea Ciuc, dar şi aceste ultime două partide de la Tychy.

În celălalt meci al zilei, Ungaria s-a impus cu scorul de 6-1 în faţa Coreei de Sud. Polonia ne învinge a doua oară cu 10-0 în decursul unui an, după ce în aprilie 2012, la Campionatul Mondial găzduit de Polonia, la finele jocului direct se înregistrase acelaşi scor.

Clasamentul după două etape arată astfel:

1. Ungaria 6 puncte, golaveraj 13-1

2. Polonia 6 puncte golaveraj 13-2

3. Coreea de Sud 0 puncte golaveraj 3-9

4. România 0 puncte golaveraj 0-17

Mâine, de la orele 17.00, România întâlneşte Coreea de Sud, în meciul pentru evitarea “lingurii de lemn”. De la orele 20.30, Ungaria joacă împotriva Poloniei, pentru primul loc.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *