Braşovul rămâne în afara play-off-ului Ligii Mol

NPS_5298Astăzi s-au disputat ultimele meciuri din sezonul regulat al competiţiei interregionale de hochei pe gheaţă, dotată cu Liga Mol.

La Miercurea Ciuc, pe patinoarul “Vakar Lajos”, Sport Club din localitate şi-a securizat poziţia a treia, după succesul cu 5-2 în faţa campioanei en-titre, Dab Docler, care însă nu a făcut figuraţie pe gheaţă.

La Braşov, Corona din localitate a trecut şi ea fără probleme de Ferencvaros Budapesta, cu 6-3. Din nefericire, succesul braşovean a fost făcut inutil de victoria slovacilor de la Ice Tigers Nove Zamky, care au câştigat cu 5-1 în deplasarea de la Ujpest Budapesta.

Ca urmare, Corona Braşov şi Ice Tigers Nove Zamky, pentru prima dată participantă la Liga Mol, au încheiat la egalitate de puncte. În întâlnirile directe însă, slovacii au fost mai buni, având 15 puncte obţinute din meciurile cu echipa noastră, faţă de doar 9 cedate.

Play-off-ul va începe în data de 2 martie, când Dab Docler va da piept cu Ice Tigers Nove Zamky, iar campioana noastră, Sport Club Miercurea Ciuc, se deplasează la Miskolc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *