Corona Braşov a învins la Miercurea Ciuc

NPS_5298Noua rivalitate a hocheiului românesc, între Corona Braşov şi Sport Club Miercurea Ciuc, a notat azi un interesant episod. Pe patinoarul “Vakar Lajos” din Miercurea Ciuc, echipa braşoveană s-a impus cu scorul de 3-1, încurcând astfel destul de tare socotelile calificării în play-off-ul Ligii Mol, competiţie pentru care, de altfel, a şi contat acest joc.

Corona s-a impus cu scorul de 3-1, după ce a câştigat primele două perioade, cu 1-0 şi 2-0.

Meciul a fost unul foarte frumos, iar Corona, graţie acestui succes, s-a apropiat la un singur punct de formaţia harghiteană şi de calificarea în semifinalele competiţiei.

Pe locul 3 este Nove Zamky, din Slovacia, cu 82 de puncte, în timp ce echipa ciucană este pe 4, cu 80 de puncte. Braşovenii stau la pândă pe locul al cincilea, cu 79 de puncte. Ambele echipe româneşti au câte un meci mai puţin disputat decât slovacii.

O schimbare în Liga Mol, pentru faza play-off, este aceea că nu vor exista şuturi de penalitate, ci se va juca până când o echipă va marca golul de aur, pe reprize de câte 20 de minute.

Se introduce arbitrul de poartă, experimental, la patinoarul din Miskolc, dar şi arbitrul de gol. Despre aceste decizii vom detalia însă cu alte ocazii, când se va ajunge în play-off.

Deocamdată ne pregătim de vizita liderei Dab Docler, care este şi actuala deţinătoare a trofeului. Ungurii vor juca duminică seara la Braşov, iar luni seara la Miercurea Ciuc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *