Corona a învins la Ujpest cu 5-0

ActionHocheiştii de la Corona Fenestela Braşov s-au impus cu scorul de 5-0 ieri, în deplasarea efectuată pe terenul celor de la Ujpest Budapesta, tânăra echipă care se află pe ultimul loc al competiţiei regionale dotate cu trofeul Liga Mol.

Hocheiştii braşoveni au reuşit un meci foarte bun în primele două reprize, relaxându-se apoi pe final, la adăpostul celor cinci goluri avans.

Din nefericire, victoria nu îi ajută foarte mult, deoarece lidera Dab Docler a pierdut categoric pe terenul slovacilor de la Ice Tigers Nove Zamky, cu scorul de 6-1, folosind o garnitură cu mulţi jucători de rezervă.

Dab Docler, cu un avans considerabil de puncte în faţa celei de-a doua clasate, Miskolc, a folosit rezevrele în mai multe meciuri, numai în faţa braşovenilor, când au şi câştigat partida cu 4-3 după prelungiri, aliniind echipa de bază.

Raţiunea pare să fie de tip economic, deoarece Dab Docler are interes să efectueze pentru semifinale o deplasare mai scurtă, la Nove Zamky, decât una la Braşov.

Miskolc s-a impus şi ea cu 7-2 în faţa lui Ferencvaros, astfel că în clasament, pe prima poziţie rămâţne Dab Docler cu 106 puncte. Sport Club Miercurea Ciuc este pe 3, cu 80 d epuncte, iar nove Zamky are ultimul loc de play-off, cu 79 de puncte.

Pe locul 5 se află Corona, cu 76 de puncte şi un meci mai puţin disputat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *