CSS Miercurea Ciuc spre semifinalele campionatului naţional

steauasportulÎn acest week-end, în grupa de baraj a campionatului naţional de hochei pe gheaţă, s-au desfăşurat două meciuri la patinoarul “Mihai Flamaropol” din Capitală.

Sportul Studenţesc a întâlnit într-o dublă pe CSS Miercurea Ciuc. A doua formaţie harghiteană s-a impus lejer, în ambele meciuri, cu scorurile de 10-2, respectiv 8-5.

Cu cele şase puncte acumulate, CSS Miercurea Ciuc a urcat pe locul al doilea în clasament, cu un total de 32 de puncte. Ciucanii sunt la zece puncte în spatele liderei Steaua, dar au două puncte avans faţă de a treia clasată, CSM Dunărea Galaţi.

În cazul în care se vor califica de pe locul secund al grupei de baraj, cei de la CSS Miercurea Ciuc vor da în semifinalele campionatului naţional peste concitadina Sport Club Miercurea Ciuc.

Şanse de calificare păstrează însă şi Progym Gheorghieni, care are 26 de puncte. Sportul Studenţesc a încheiat sezonul, cu doar patru puncte. Din competiţie mai sunt de disputat opt meciuri duble, în care fiecare echipă va evolua în număr egal de partide.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *