Cursă caritabilă la Schladming

actu_6601_newsletterleftDuminică, 10 februarie, crema schiului alpin mondial nu a avut drept ţinte medaliile de aur. Profitând de pauza din program, mai mulţi dintre sportivii de top au asistat la o cursă caritabilă, desfăşurată imediat după coborârea fetelor.

În faţa câtorva mii de spectatori, 12 echipe care au conţinut nume de legendă ale schiului, cum ar fi Franz Klammer, Harti Weirather, Bernhard Russi, Janica Kostelic, Luc Alphand, Didier Cuche sau Pernilla Wiberg, au schiat pentru cei nevoiaşi.

Fondurile rezultate din această cursă, aproximativ 120 000 de euro, au fost donate în scopuri caritabile. Primul loc în această cursă a fost ocupat de echipa Europsport, cu Didier Cuche, Jean Pierre Vidal, Kari Anne Saude, Claudia Morandini şi Vincent Wieser, un copil de la clubul local de schi, în alcătuire.

Locul secund a revenit celor de la Gosser, cu Harti Weirather, Michael Walchhofer, Thomas Reisenberge, Hans şi Nella Knauss în aliniament.

Pe locul al treilea s-a clasat formaţia OeSV, cu o componenţă în care s-au regăsit Stephan Eberharter, Roswitha Stadlober, Anton “Jimmy” Steiner, Rudi Huber şi Mariella Schwarz.

Felicitări organizatorilor pentru această superbă iniţiativă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *