Dana Haralambie ultimul loc la Campionatele Mondiale

dodoAstăzi, la Val di Fiemme, în Italia, au avut loc Campionatele Mondiale de senioare, la sărituri cu schiurile. titlul mondial a fost obţinut de către americanca de 18 ani Sarah Hendrickson, care a fost urmată de o altă săritoare tânără, Sara Takanashi. Pe locul al treilea s-a clasat Jaqueline Seifriedsberger, din Austria.

Reprezentanta noastră, Dana Haralambie, a părut în continuare afectată de ratarea de la FOTE, încheind doar pe locul 43, din tot atâtea concurente.

Mâine, tot la Val di Fiemme, vor avea loc săriturile contând pentru Campionatul Mondial masculin, la starturile calificărilor fiind înscris şi românul Remus Tudor.

În aceeaşi locaţie, astăzi, s-a decernat şi titlul de campion mondial la combinata nordică, proba compusă din sărituri şi schi fond. Francezul Jason Lamy Chapuis este noul campion mondial la combinată nordică. Medalia de argint merge la veteranul de 36 de ani, Mario Stecher, din Austria, iar bronzul la germanul Bjoern Kircheisein.

Mâine este zi de pauză pentru refacerea sxhiorilor, care vor reveni în concursuri la 24 februarie, cu proba de ştafetă în care se va sări de pe trambulina de 106 metri şi se va schia în schimburi de câte 5 kilometri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *