Meciurile zilei în hocheiul românesc

hokezIeri, 2 februarie, în campionatul naţional de hochei pe gheaţă, în grupa de baraj, au avut loc două partide. Primele jocuri ale dublelor deja programate au adus pe gheaţă dispute spectaculoase şi echilibrate.

CSM Dunărea Galaţi s-a impus cu scorul de 6-4 în faţa celor de la Progym Gheorghieni, în timp ce Steaua s-a impus cu 8-5 în faţa celor de la CSS Miercurea Ciuc.

Astfel, gălăţenii au trecut pe locul secund al clasamentului, având un punct mai mult decât a doua formaţie a ciucanilor. Totuşi, harghitenii au două restanţe de disputat, aşa că ei pot recupera această diferenţă.

Steaua, prin succesul de ieri, s-a detaşat la 12 puncte faţă de a doua clasată.

Astăzi, echipele vor reveni pe gheaţă, pentru încă un joc. La Galaţi începem la orele 11.00, iar la Bucureşti la orele 16.00.

Alte meciuri de hochei în România se dispută şi în Liga Mol. De la orele 18.30, Sport Club Miercurea Ciuc primeşte replica ungurilor de la Miskolc. De la orele 19.30, Corona Fenestela Braşov nu ar trebui să îşi facă probleme în faţa mult mai slab cotatei Ujpest Budapesta.

Sport Club Miercurea Ciuc şi Corona Fenestela au obţinut deja, după prima fază a campionatului naţional, calificarea în semifinalele competiţiei interne.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *