Patinoarul “Mihai Flamaropol” îşi va închide porţile

steauasportulConform anunţului făcut de Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă, într-o adresă oficială semnată de preşedintele acestui for, Tanczos Barna,  începând cu data de 5 februarie 2013, patinoarul “Mihai Flamaropol” din Capitală îşi va închide porţile, informează www.sportrevolution.ro.

Problema apare, în opinia semnatarului adresei oficiale, din cauza faptului că instituţiile care se folosesc de arena bucureşteană de hochei nu şi-ar fi plătit datoriile către ANST. Barna Tanczos susţine că ANST nu mai doreşte să finanţeze patinoarul, care astăzi va fi deconectat de la reţeaua de energie electrică şi, implicit, va deveni nefuncţional.

Această înştiinţare este adresată tuturor cluburilor de hochei din Bucureşti, cele mai cunoscute fiind Steaua şi Sportul Studenţesc, dar şi Federaţiei Române de Patinaj.

În cazul în care acest lucru se adevereşte, competiţiile de hochei de copii, organizate la nivel de Capitală de Asociaţia Municipală de Hochei pe Gheaţă, meciurile de seniori, antrenamentele hocheiştilor sau patinatorilor vor trebui relocate.

Patinoarul “Mihai Flamaropol” este singura arenă de gheaţă care corespunde parametrilor şi exigenţelor competiţionale, din Bucureşti. Evident că închiderea patinoarului ar cauza grave prejudicii sporturilor care folosesc gheaţa, iar calitatea hocheiului şi patinajului bucureştean, şi aşa îndoilenică, ar avea şi mai mult de suferit.

La ora apariţiei acestor rânduri, totuşi, marea arenă avea încă luminile aprinse.

Vom reveni cu amănunte!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *