Rezultatele românilor la Campionatele Europene de biatlon

dodoÎn aceste zile, la Bansko, în Bulgaria, se duspută Campionatele Europene de biatlon. sportivii noştri au înregistrat câteva rezultate bune, în ciuda faptului că la această competiţie nu este prezentă crema biatloniştilor de pe Bătrânul Continent.

La junioare individual, florina cîrstea a terminat contratimpul pe locul 16, în timp ce Diana salman a fost pe locul 30.

La juniori individual, reprezentantul nostru, Florin Buta, s-a clasat pe locul 17, în timp ce Marius Ungureanu a fost pe locul 33, iar Casian Gerbacea pe locul 38.

La seniori individual Remus Faur a fost pe locul 49, iar Marian Dănilă pe locul 62. În proba similară feminină nu am avut concurente.

La sprintul junioarelor, Orsolya Tofalvi a fost pe locul 28, iar Florina Cîrstea pe 29.

George Buta s-a întrecut pe el însuşi la sprintul juniorilor, ocupând un onorant loc 5, în timp ce Gheorghe Pop a fost pe 11. Casia Gerbacea a ocupat poziţia 35, iar Marius Ungureanu locul 42.

Acelaşi George Buta a mai obţinut o clasare bună, locul 16 la urmărirea juniorilor, cursă la care Casian Gerbacea şi Marius Ungureanu au abandonat.

În fine, Orsolya Gerbacea a fost pe locul 17 la urmărirea junioarelor.

Astă-seară sunt programate probele seniorilor de 10, respectiv 12,5 kilometri, iar mâine avem ştafeta mixtă la care participă şi echipajul României.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *