Slovenia invinge barajul germano-norvegian

saritschIeri, la Wilingen, in Germania, a avut loc o etapa de Cupa Mondiala pe echipe la sarituri cu schiurile. Supriza a venit din partea echipei slovene, care i-a avut in componenta pe Jutij Tepes, Jaka Hvala, Peter Prevo si Robert Kranjec. Acest patrulater a reusit sa castige competitia, devansand formatii mai bine cotate, in opinia specialistilor, cum ar fi Norvegia, Germania, Austria sau Polonia, clasate in aceasta ordine, de la locul doi in jos.

Astazi, pe trambulina cu o lungime de 140 de metri se desfasoara concursul individual aferent circuitului Cupei Mondiale.

La Zao, in Japonia, tot ieri s-a desfasurat o noua etapa a Cupei Mondiale de sarituri cu schiurile feminin. Lidera ierarhiei, nipona Sara Takanashi, s-a impus in runda, urmata de Jaqueline Sejfriedsberger, din Austria, si Carina Vogt, din Germania. Americanca Sarah Hendrickson s-a clasat in apropierea podiumului, pe locul al patrulea.

Astazi, pe trambulina de 100 de metri lungime de la Zao, se disputa o alta etapa in cadrul Cupei Mondiale de sarituri cu schiurile.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *