Steaua Rangers în semifinalele campionatului naţional de hochei

hokezUna dintre echipele de tradiţie în hocheiul pe gheaţă din România, Steaua Rangers, şi-a asigurat matematic prezenţa în semifinalele campionatului naţional. Hocheiştii militari au obţinut ieri un al doilea succes pe patinoarul “Mihai Flamaropol” din Bucureşti, în faţa celor de la CSS Miercurea Ciuc.

Steliştii s-au impus cu scorul de 6-2, eliminând astfel orice dubiu cu privire la avansarea lor în faza următoare a competiţiei interne.

Lupta pentru locul al doilea, şi el calificant în penultimul act al campionatului naţional, rămâne însă deschisă, trei echipe având şanse de a prinde ultimul tren. CSM Dunărea Galaţi a câştigat o victorie preţioasă, 7-2 contra uneia dintre pretendente, Progym Gheorghieni, consolidându-şi astfel, cel puţin pentru moment, poziţia secundă în grupa de baraj.

Clasamentul acestei competiţii se prezintă astfel:

1. Steaua Rangers 42 de puncte

2. CSM Dunărea Galaţi 30

3. CSS Miercurea Ciuc 26

4. Progym Gheorghieni 20

5. Sportul Studenţesc 4

Hocheiştii studenţi au stat în această rundă. Cele două formaţii harghitene, CSS Miercurea Ciuc şi Progym Gheorghieni mai au de disputat fiecare câte două jocuri, una împotriva celeilalte.

Primele două clasate se califică pentru semifinalele campionatului naţional. Până la finele grupei de baraj mai sunt patru etape duble. Data limită de încheiere a acestei faze a competiţiei este 17 martie, după care se va trece la faza semifinalelor.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *