Ştafeta României de sanie locul 11 la Cupa Mondială de la Soci

saniebun-600x320Ştafeta României de sanie a reuşit să se claseze pe o onorantă poziţie cu numărul 11, la etapa de Cupă Mondială desfăşurată în acest week-end, în Rusia, pe pârtia artificială de la Soci.

În componenţa Valentin Creţu, Raluca Strămăturaru, Paul Ifrim-Andrei Anghel la dublo, sportivii noştri au devansat alte două echipaje în clasamentul final, pe Ucraina şi Kazakhstan.

Ştafeta mixtă a fost câştigată de către reprezentanţii Germaniei, urmaţi pe podium de Rusia şi de Canada.

La dublo, germanii Tobias Wendl şi Tobias Andt au fost câştigători, iar pe podium s-au mai situat echipajele din Austria, respectiv Letonia.

La feminin, Tatiana Hufner, de asemenea din Germania, a fost cea mai bună, urmată în clasament de conaţionalele ei Natalie Geisenberger şi Anke Wischnewski.

Românca Raluca Strămăturaru s-a clasat pe locul 19, însă a obţinut cu acest rezultat calificarea pentru jocurile Olimpice de anul viitor, care vor avea loc tot aici, la Soci.

Ultimul titlu al enumerării noastre merge tot în Germania, la simplu masculin, acolo unde a triumfat Andi Langenhan, urmat de Albert Demchenko, din Rusia şi David moeller, din Germania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *