Ştafeta României în sferturi la Mondialele de short-track

IMG_8106Astăzi, la Varşovia, în Polonia, au continuat întrecerile Campionatelor  Mondiale de juniori la short-track. Ştafeta noastră masculină, la 3000 de metri, a reuşit să treacă de seriile preliminare, depăşind Bulgaria dar şi puternica reprezentativă a Chinei, care astăzi, la proba masculină de 500 de metri a câştigat toate cele trei medalii. Germania s-a clasat pe primul loc în serie, în timp ce China a fost descalificată pentru o împingere.

În sferturile de finală, ştafeta noastră, formată din Gal Istvan, Imre Emil, Rusz Tamas şi Antal Tamas, nu a reuşit calificarea, ieşind pe ultimul loc în serie, după Italia, Statele Unite ale Americii şi Germania.

Finalmente, ştafeta României a ocupat o meritorie poziţie a 12-a în clasament.

În probele individuale, la 500 de metri, Balasz Tunde şi Szocs Renata, la feminin, s-au clasat pe locurile 34, respectiv 36.

La masculin, tot pe proba de 500 de metri, patinatorii noştri nu au reuşit să treacă de seriile preliminare. Emil Imre a reuşit locul 44, Gal Istvan locul 45, iar Rusz Tamas locul 59.

Mâine se dispută şi proba de 1000 de metri, masculin şi feminin, acolo unde reprezentanţii noştri au ultima şansă de a reuşi clasări bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *