Una caldă, una rece în Liga Mol

steauasportulEchipele româneşti de hochei pe gheaţă au înregistrat un succes şi un eşec la etapa de duminică din Liga Mol.

Sport Club Miercurea Ciuc s-a impus, conform calculelor hârtiei, cu scorul de 4-2 în deplasarea efectuată pe terenul lanternei roşii Ujpest Budapesta. Aceasta este o echipă foarte tânără, cu medie de vârstă în jurul a 22 de ani, capabilă să producă oricând surprize.

Corona Fenestela Braşov a pierdut însă în prelungiri, pe terenul liderei Dab Docler, care nu şi-a mai permis luxul de a utiliza rezervele. După 3-3 în timpul regulamentar, braşovenii au cedat aproape de expirarea prelungirilor, scorul final fiind stabilit la 4-3.

Tot ieri, Ferencvaros a pierdut cu 5-3 pe teren propriu, în faţa celor de la Ice Tigers Nove Zamky, din Slovacia.

În clasament, Sport Club Miercurea Ciuc şi-a securizat locul de play-off, având un total de 80 de puncte. Hocheiştii braşoveni au 73, fiind la trei lungimi de un loc în semifinale, ocupat momentan de Nove Zamky. Corona are însă un meci mai puţin disputat, ceea ce îi conferă şanse pe acest final de sezon regulat.

În campionatul intern, în grupa de baraj, Progym Gheorghieni şi-a luat punctele de acasă, de pe teren propriu, în dubla cu Sportul Studenţesc, învingând cu 10-0 şi 10-3.

Harghitenii au acumulat astfel 26 de puncte şi speră la o semifinală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *