Victorii importante în Liga Mol pentru echipele noastre

detroitredwingsAstăzi a fost o zi excelentă pentru echipele româneşti de hochei pe gheaţă, angrenate în Liga Mol. Sport Club Miercurea Ciuc s-a impus în deplasare cu scorul de 3-0 pe terenul formaţiei slovace Ice Tigers Nove Zamky. A fost un motiv în plus de bucurie pentru portarul Stanislav Kozuch, care a realizat un shot-out (meci fără gol primit) chiar în ţara sa natală.

Mai preţioasă s-a dovedit a fi victoria celor de la Corona Fenestela Braşov, 8-3 pe terenul celor din Miskolc, în timp ce lidera Dab Docler a cedat surprinzător cu 4-3 pe terenul celor de la Ferencvaros Budapesta.

Coroboprate, cele două victorii româneşti conferă şanse de a merge mai departe şi formaţiei braşovene, în timp ce ciucanii pot fi siguri de prezenţa în semifinale. Iată cum arată clasamentul competiţiei, cu patru runde înainte de încheierea sezonului regulat:

1. Dab Docler 104 puncte

2. Miskolc 85

3. Sport Club Miercurea Ciuc 80

4. Ice Tigers Nove Zamky 73

5. Corona Fenestela Braşov 72

6. Ferencvaros 29

7. Ujpest 19

Corona Fenestela Braşov are un meci mai puţin disputat.

În grupa de baraj a campionatului naţional, mâine şi poimâine este programată dubla dintre Progym Gheorghieni şi Sportul Studenţesc Bucureşti. Celălalt meci, între CSS Miercurea Ciuc şi CSM Dunărea Galaţi, s-a amânat deoarece harghitenii au mulţi hocheişti convocaţi la lotul FOTE.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *