Victorii româneşti în Liga Mol la hochei

hokezVineri, 1 februarie, în Liga Mol la hochei pe gheaţă s-a desfăşurat o nouă etapă a sezonului regulat. Campioana României, Sport Club Miercurea Ciuc, s-a impus mai uşor decât o arată scorul în faţa lanternei roşii Ujpest Budapesta, cu scorul de 5-3. Ciucanii au marcat trei goluri fără a primi vreunul în prima repriză, fiindu-le apoi uşor să îşi conserve acest avantaj până la final, în faţa unei formaţii mai puţin experimentate.

Corona Fenestela Braşov a obţinut un succes important, 7-4 cu Miskolc. Ultima repriză a fost încărcată de spectacol, în această perioadă înscriindu-se numai puţin de şapte goluri. Braşovenii au încheiat cu un parţial de 4-3. ultimul gol al partidei a fost înscris în poarta goală, ungurii forţând egalarea.

În derby-ul rundei, slovacii de la Nove Zamky s-au impus cu 3-0 în faţa liderei Dab Docler, ceea ce complică şi mai mult calculele calificării în play-off.

Actualmente, situaţia în clasament se prezintă astfel:

1. Dab Docler 101 puncte

2. Miskolc 80

3. Nove Zamky 73

4. Sport Club Miercurea Ciuc 73

5. Corona Fenestela Braşov 66

6. Ferencvaros 26

7. Ujpest 19

Duminică, 3 februarie, cele două echipa maghiare aflate în România vor face rocada, ele urmând să evolueze pe patinoarele din Miercurea Ciuc, respectiv Braşov.

Primele patru echipe se califică în semifinale.

Vom reveni cu amănunte de pe tot parcursul desfăşurării celei de-a cincea ediţii a Ligii Mol.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *