Taking in the views while spring riding

Alternative – Cum ne dăm pe placă până vine iarna?

Taking in the views while spring riding

Totuși, până începe să ningă mai avem câteva luni bune și acum cum perioada concediilor e în toi, noi unde ne mai dam cu placa? Parcă niciun concediu nu mai e la fel când nu ai un snowboard sub picioare și timpul pare să treacă mai greu.

Așadar, ce-i de făcut?

Go skateboarding!

O mare parte din snowboarderii profesioniști dar și amatori sunt skateboarderi sau se dădeau pe skate în copilărie/tinerețe.

Poate ar fi timpul să te apuci/reapuci și tu de acest sport care e de 100 de ori mai greu și mai frustrant decât snowboardingul iar atunci când vine iarna să nu te mai uiți cu frică la railurile din snowpark și nici la kickerele care păreau puțin prea înalte pentru tine.

Cu un skateboard vei învăța să treci mai ușor peste frustrările unui trick ce nu vrea să iasă iar picioarele tale vor deveni mult mai rezistente și mai puternice.

*Dacă ideea de skateboard nu îți surâde, poate vrei să încerci varianta mai ușoară a longboardului cruiser. Cu puțin noroc, dacă îi vei da de gust, în curând visele tale cu zăpadă se vor transforma în vise cu șosele pustii lungi și înclinate iar tu mergând cu 50 km/h.

Surf’s up!

Dacă tot pleci în concediu în Portugalia sau Spania, poți profita de valurile de acolo pentru a învăța să faci surf. Poate cel mai frumos, interesant și categoric cel mai vechi sport pe placă, te va face să mai uiți de zăpada aia nenorocită care nu mai vrea să îți părăsească imaginația.

Dacă vei ajunge să îmblânzești valurile, crestele cele mai înalte și kickerele cele mai periculoase vor părea o joacă pentru tine.

În lipsă de valuri mai poți încerca și variantele de kite surfing si wakeboarding, care o sa îți ofere exact aceeași senzație de deep pow pe care o tot visezi.

Încearcă un balance board

Poate celelalte plăci nu te atrag și tu vrei doar să nu uiți senzația de libertate de pe munte. Un balance board nu o sa îți ofere asta dar te va ajuta să te păstrezi în formă, tonifiat, vei avea un echilibru mai bun și chiar vei reuși să îți îmbunătățești rotațiile încercând să rămâi în picioare după o săritură pe placă.

Cu puțină imaginație, acest echipament simplu te poate ajuta să îți faci un program de fitness complet care îți va antrena partea inferioară a corpului dar și pe cea superioară iar simțurile tale vor deveni la fel de ascuțite ca a unui atlet de top.

În România sezonul cald e destul de lung și ar fi păcat să ne petrecem timpul triști în așteptarea a doar 3 luni cu zăpadă. Folosiți-vă imaginația și explorați alternativele fiindcă nu ești singurul om în situația asta. Toți vrem zăpadăăăă!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *